100 jaar

In 2019 bestond Bakkerij Visser 100 jaar. De vierde generatie Eimert Visser en Simone van Klaveren – Visser vierden dit jubileum groots. Wat als bakkerij in 1919 begon met 14 balen per week groeide in 100 jaar uit tot ruim 2.950 balen per week. Het jubileumjaar vormt de kroon op een trots en enorm gezond familiebedrijf gevestigd aan de Tankval in Alphen aan den Rijn. Elke generatie met unieke kenmerken en eigenschappen, maar allemaal ‘groei’ en ‘ontwikkeling’ hoog in het vaandel.

Jubileumfeest

Op zaterdag 9 september 2019 vierde Bakkerij Visser met veel relaties haar jubileum op gepaste wijze. Een mooie terugblik op de historie en een vooruitblik op de toekomst wisselden elkaar af. Veel relaties lieten hun blijk van waardering voor de 100 jarige merken. Natuurlijk werd deze jubileum viering ’s avonds afgesloten met een fraai feest voor het personeel. Samen met Xander de Buisonjé werd er tot in de late uurtjes genoten van deze mooie gebeurtenis.

Predicaat Hofleverancier

Zaterdag 9 september 2019 waren het de commissaris van de koning van Zuid-Holland, Jaap Smit samen met de burgemeester van Alphen aan den Rijn, Liesbeth Spies die samen het predicaat hofleverancier aan de directie van de 100 jarige Bakkerij Visser overhandigde. Bakkerij Visser is als echt familiebedrijf met de 5e generatie inmiddels werkzaam in het bedrijf reuze trots op deze koninklijke onderscheiding

broodjesactie

De jeugd heeft de toekomst was de gedachte bij de organisatie van een broodjes bakwedstrijd voor alle basisscholen in de Gemeente Alphen aan den Rijn. Bedenk een mooi jubileumbroodje voor de 100 jarige. Veel scholen namen deel aan de actie, die uiteindelijk 3 winnende broodjes opleverde. Deze broodjes zijn op de scholen verkocht aan ouders en buren. Ruim 86.000 broodjes zijn er verkocht. De  totale opbrengst van deze mooie verkoopactie was voor de scholen zelf! 

WERKEN BIJ BAKKERIJ VISSER

Wij zijn één van de modernste bakkerijen van Nederland. Dagelijks produceren wij vers brood vanuit Alphen aan den Rijn voor supermarkten. Voor onze moderne bakkerij zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers.