over ons

De historie van Bakkerij Visser gaat al meer dan honderd jaar terug. In 1919 startte Simon Visser aan de ’s Molenaarsweg in Alphen aan den Rijn met een kleine bakkerij. Verschillende generaties zorgden er voor dat het bedrijf altijd in handen van de familie gebleven is. Het familiegevoel is dan ook één van de grote kernwaarden van het bedrijf.

Bakkerij Visser heeft een grote historie in 2019 werd de bakkerij tijdens het 100 jarig bestaan bekroond met het predicaat “Koninklijk”.  Sinds 2020 is bakkerij Visser in handen van Simone (dochter van Siem en Ali Visser) en Ruud van Klaveren. Deze 4e generatie werkt aan de uitbreiding van de ultramoderne, duurzame industriële broodbakkerij aan de Tankval in Alphen aan den Rijn in 2022. Patrick en Erik van Klaveren zonen van Simone en Ruud zijn als vijfde generatie al jaren werkzaam in het management van Bakkerij Visser. 

Onze kernwaarden

Integriteit

Binnen Bakkerij Visser houden wij ons aan de normen, waarden en omgangsregels die gelden binnen het bedrijf en specifiek voor de functie. Meewerken aan deze houding betekent regelmatig feedback vragen aan collega’s en leidinggevenden en elkaar helpen om de juiste bedrijfscultuur in stand te houden. 

Duurzaamheid

Vanuit het sociaal beleid binnen Bakkerij Visser vloeit voort, dat we zo duurzaam met onze medewerkers omgaan. Het liefst proberen wij alle preventieve maatregelen te nemen die er voor zorgen dat onze medewerkers zo gezond en vitaal mogelijk hun werk nu en in de toekomst kunnen uitvoeren.

Inclusiviteit

Bakkerij Visser is een echt familiebedrijf. Het in dienst nemen van verschillende soorten werknemers en doelgroepen en iedereen dezelfde kansen geven op doorgroei is een belangrijke kernwaarde die ons familiegevoel onderstreept.

Bake five

Bakkerij Visser maakt samen met 5 andere zelfstandige, industriële bakkerijen in Nederland deel uit van de coöperatie Bake Five. Binnen deze coöperatie heeft de productkwaliteit en innovatie steeds een belangrijke focus. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ervaring en kennis van deze groep familiebedrijven zorgt voor enorme duurzame ontwikkelingen. Zo wordt iedere dag vers brood en gebak geleverd aan veel supermarkten, groothandels en food service formules in Nederland.

Jumbo

Dagelijks vertrekken onze eigen vrachtwagens rond 03:00 uur vanuit Alphen aan den Rijn naar 107 Jumbo supermarkten in het land.  We zijn trots op de samenwerking met deze groeiende supermarktketen, ook een sterk familiebedrijf. Meerdere ritten per dag in een volledig geautomatiseerd logistiek proces zorgen voor een hoge kwaliteit en optimale levering.

voawards 2021

Alphen aan den Rijn kent de grootste ondernemersvereniging van Nederland. De VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn) telt 900 leden. In 2021 wist Bakkerij Visser de felbegeerde VOA Award in de categorie bedrijven XL in de wacht te slepen. De kernwaarden van Bakkerij Visser, het bieden van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naast innovatie en duurzaamheid werden bekroond met deze award.

WERKEN BIJ BAKKERIJ VISSER

Wij zijn één van de modernste bakkerijen van Nederland. Dagelijks produceren wij vers brood vanuit Alphen aan den Rijn voor supermarkten. Voor onze moderne bakkerij zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers.